Ahad, 29 Mei 2011

Tudung atau Selendang ?

dulu nak pakai tudung pun kena  pakai pin yang  besar  gedabak. Kalau tak jumpa pin alamatnya tak bolehlah keluar sebab tak boleh pakai tudung.Sekarang zaman telah cari-cari pin dah berubah kepada tudung yang main lilit saje. Dulu saya pun malu nak pakai selendang ni sebab tak konfident , kot kot tertanggal selendang tu kat tengah jalan. Kini dengan adanya fashion ikon seperti Yuna dan Hana Tajima , mulalah mahu ikut fesyen diorang. Ini antara fesyen selendang yang telah saya cuba , walaupun malu fesyen tetap diutamakan hehehehe



Sabtu, 28 Mei 2011

BOYFRIEND

ini band terbaru dari Korea. Keistimewaan band ini ialah ada pasangan kembar iaitu Youngmin dan Kwangmin

donghyun

youngmin

minwoo

jeongmin

hyungseong

kwangmin

Khamis, 5 Mei 2011

Pendatang Baru KPOP

X-5
Grup ini kira barulah dalam KPOP. Semua ahli grup ini cute sangat. Grup ini dianggotai 5 orang ahli iaitu Ghu ,Sulhu,Hae Won,Tae Fung, dan Zin.


Tae fung

Ghun

Sulhu

 
Zin

Hae Won
 
B1A4
Grup ini wujud pada 21 April 2011 dengan memperkenalkan single baru mereka yang bertajuk OK!.
Nama grup ini berasal dari golongan darah ahli grup ini.Grup ini terdiri daripada Gongchan,Sandeul,Jinyoung, CNU dan Baro



GONGCHAN
CNU

JINYOUNG

BARO
SANDEUL





BLOCK B
Grup ini pula lebih kurang dengan grup BigBang dan terdiri daripada Zico,U-Kwon,B-Bomb,P.O ,JaeHyo. Kyung, dan TaeIL



Jang Keun Suk nak datang Malaysia!!!!!

Nak pergi tapi takde duit kalau tak pergi pulak rasa rugi sangat .Arghhh!! Maaf Jang Keun Suk ku aku terpaksa mengorbankanmu demi duit kerana duit lebih penting. *nape jiwang sangat ni?. Tetapi saya tetap peminat nombor 1 Jang Keun Suk