Rabu, 1 Jun 2011

N-TRAIN

SANG WOO

SEUNG HYUN

SOUL J

JUNG KYUN

YOOJIN

G.IAM

  
Band ini telah terwujud pada bulan Mac tahun ini. Tapi kewudan band ini tak de langsung khabar berita walaupun single terbaru telah keluar bulan Mac lalu iaitu "Only You". Lagu diorang memang best lah .

A-TOM

KYUL SHIL

U1

EUN YUL

VEGA

Ahad, 29 Mei 2011

Tudung atau Selendang ?

dulu nak pakai tudung pun kena  pakai pin yang  besar  gedabak. Kalau tak jumpa pin alamatnya tak bolehlah keluar sebab tak boleh pakai tudung.Sekarang zaman telah cari-cari pin dah berubah kepada tudung yang main lilit saje. Dulu saya pun malu nak pakai selendang ni sebab tak konfident , kot kot tertanggal selendang tu kat tengah jalan. Kini dengan adanya fashion ikon seperti Yuna dan Hana Tajima , mulalah mahu ikut fesyen diorang. Ini antara fesyen selendang yang telah saya cuba , walaupun malu fesyen tetap diutamakan hehehehe



Sabtu, 28 Mei 2011

BOYFRIEND

ini band terbaru dari Korea. Keistimewaan band ini ialah ada pasangan kembar iaitu Youngmin dan Kwangmin

donghyun

youngmin

minwoo

jeongmin

hyungseong

kwangmin

Khamis, 5 Mei 2011

Pendatang Baru KPOP

X-5
Grup ini kira barulah dalam KPOP. Semua ahli grup ini cute sangat. Grup ini dianggotai 5 orang ahli iaitu Ghu ,Sulhu,Hae Won,Tae Fung, dan Zin.


Tae fung

Ghun

Sulhu

 
Zin

Hae Won
 
B1A4
Grup ini wujud pada 21 April 2011 dengan memperkenalkan single baru mereka yang bertajuk OK!.
Nama grup ini berasal dari golongan darah ahli grup ini.Grup ini terdiri daripada Gongchan,Sandeul,Jinyoung, CNU dan Baro



GONGCHAN
CNU

JINYOUNG

BARO
SANDEUL





BLOCK B
Grup ini pula lebih kurang dengan grup BigBang dan terdiri daripada Zico,U-Kwon,B-Bomb,P.O ,JaeHyo. Kyung, dan TaeIL



Jang Keun Suk nak datang Malaysia!!!!!

Nak pergi tapi takde duit kalau tak pergi pulak rasa rugi sangat .Arghhh!! Maaf Jang Keun Suk ku aku terpaksa mengorbankanmu demi duit kerana duit lebih penting. *nape jiwang sangat ni?. Tetapi saya tetap peminat nombor 1 Jang Keun Suk

Isnin, 24 Januari 2011

BRACES!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mulai esok gigi aku akan bertatah dengan butiran bintang yang berkedipan
Braces atau pendakap gigi dipakai pada gigi yang telah ronggak seperti aku.
Itulah mak suruh jaga gigi tapi tak mahu dengar dan inilah akibatnya

muka pasrah?


Nak pasang besi tu pun kena tunggu lama (klinik kerajaan kata kan) .Macam-macam prosedur dia sampai nurse kat klinik tu pun dah bosan tengok aku
Nasib baik gigi aku ade ruang sikit kalau tak mesti dah kena cabut 4 batang gigi aku.
Pada sesiapa belum pernah tengok braces sila-silakan tengok kat bawah tu *yang ade gigi tu

yang ini pulak braces yang ada kat gigi orang

macam UGLY BETTY pun ade jugak!
Harap-harap esok braces tak sakit lah seperti orang lain kata  T_T"

Selasa, 11 Januari 2011

ANUGERAH JUARA LAGU 25

  Pasti korang sume dah tahu siapa juara anugerah juara lagu yang ke25 kan. Walaupun tidak disangka-sangka menang tapi aku ucapkan congratlah kepada Ana Raffali. Persembahan pembukaan dan penutup pada malam tu memang menyedarkan aku bahawa lagu dulu lagi best dari sekarang (biar betul aku cakap ni)

penuh dengan perasaan

kesian orang yang angkat siti tu
persembahan pertama diserikan dengan persembahan mantap dari Yuna yang seharusnya menang Anugerah Juara Lagu 25 ini .Aku merupakan peminat setia Shahir tapi disebabkan Nasha Aziz ,hancur harapan aku untuk Shahir memenangi anugerah pada malam itu.Tidak lupa juga kepada Faizal Tahir yang sentiasa memberi gimik kepada persembahannya.Hafiz punya persembahan lagi mengejutkan dan vokalnya memang superb.


YUNA THE BEST

Bolot sampai tiga sekali

Faizal yang penuh dengan dramanya




















Anugerah tahun ini memang banyak artis yang tukar baju semasa persembahankan seperti Ana Raffali dan Hafiz

.